Bizonyítékok kerülhetnek elő Joe Biden piszkos ügyeiről

Nehéz hétre számíthat az Egyesült Államok elnöke, ha a republikánusok betartják az ígéretüket, ugyanis Joe Biden piszkos családi ügyleteiről kerülhetnek elő újabb bizonyítékok.

Magyar Nemzet
2023. 05. 09. 15:22
BIDEN, Joe
Washington, 2023. március 29. Joe Biden amerikai elnök az általa kezdeményezett, videokonferencia keretében megrendezett demokrácia-csúcstalálkozón a washingtoni Fehér Ház kertjében álló Eisenhower kormányzati irodaházban lévõ South Court elõadóteremben 2023. március 29-én. MTI/EPA/Abaca Press pool/Yuri Gripas Fotó: Yuri Gripas
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új bizonyítékokat ismerhet meg a világ, legalábbis ezt ígéri  James Comer, a képviselőház felügyeleti bizottságának elnöke. A republikánus politikus azt állítja, hogy a napokban felvázolja azt a pénzmosási és zsarolási hálózatot, amelyben Joe Biden elnök, a Biden család kilenc tagja és fedőcégek hálózata érintettek.

Szerdán bemutatjuk az amerikai népnek az összes olyan információt, amelyet eddig a banki nyilvántartásokkal kapcsolatban kaptunk. Nyilvánosságra fogunk hozni számos különböző céget és tranzakciót, melyekben a Biden-család különböző tagjai érintettek. Nem hisszük, hogy véletlen egybeesés lenne, hogy a család tagjai személyes bankszámlájukra kaptak pénzeket az említett céghálózattól

– jelentette ki Comer a Fox News amerikai hírcsatorna műsorában. 

 

Egyre több bizonyíték mutat Joe Bidenre. Nyilvánvaló, hogy Biden részt vett ezekben az ügyletekben, miközben hazudott az amerikai népnek

– hangsúlyozta a képviselőház felügyeleti bizottságának elnöke. Hozzátette, már találtak egy olyan banki dokumentumot, amely több mint egymillió dollár átutalásáról szól a Biden család négy tagjának, a következő napokban pedig további öt érintettről fognak megosztani információkat. − Ez a dolog sokkal nagyobb, mint bárki is gondolta volna, és minden Joe Biden felé mutat − húzta alá Comer. 

A gyanú szerint azért hozták létre a céghálózatot, hogy a pénz forrását elrejtsék, és megtévesztve az adóhivatalt elkerüljék az adó megfizetését. A republikánusok szerint óriási pénzmosási botrány van kialakulóban.

Joe Biden körül úgy feltornyosultak a botrányok, hogy az elnök talán azt sem tudja, melyiket próbálja meg tagadni. Ha nem lenne elég, hogy a fia egyre több piszkos ügyben bizonyul bűnösnek, nemrég bombaként robbant a hír, miszerint a republikánusok azt feltételezik, hogy Joe Biden alelnöki idejében egy  külföldi megvesztegetési ügyben is érintett lehet.

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök az általa kezdeményezett, videókonferencia részeként megrendezett demokrácia-csúcstalálkozón a washingtoni Fehér Ház kertjében álló Eisenhower kormányzati irodaházban lévő South Court előadóteremben 2023. március 29-én (Fotó: MTI/EPA/Abaca Press/Yuri Gripas)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.