időjárás 17°C Malvin 2023. október 1.
logo

Joe Biden elesett... már megint + videó

Magyar Nemzet
2023.06.01. 22:50
Joe Biden elesett... már megint + videó

Joe Biden elesett a légierő akadémiájának diplomaosztó ünnepségén – adta hírül a BBC. Az esetről természetesen videó is készült, ezen az látszik, hogy az amerikai elnök összecsuklik, de gyorsan felsegítik és saját lábán folytatja útját. „Mentségére” felhozzák, hogy másfél órán keresztül állt egy helyben, és mind a 921 kadéttal kezet rázott.

„Rendben van” – nyugatott meg később mindenkit a Fehér Ház. Állítólag a színpadon felejtettek egy homokzsákot, amit a 80 esztendős politikus nem vett észre, abban botlott el. A videón látszik is, hogy miután feltápászkodik, vádlón a padlóra mutat.

A BBC is emlékeztet rá, hogy az Egyesült Államokban egyre többen aggódnak miatta, hogy Joe Biden már túl idős feladatai ellátásához, hát még hogy induljon egy újabb elnökválasztáson 2024-ben. Ez már a közvélemény-kutatásokon is meglátszik, már a demokratapárti CNN felmérése is arra jutott, hogy az amerikaiak 66 százaléka katasztrófának vagy visszaesésnek tartaná az Egyesült Államok számára esetleges győzelmét jövőre.

Az Egyesült Államok első emberének már korábban is meggyűlt a baja az egyensúlyával. Előfordult például, hogy a biciklijéről borult le, máskor az elnöki repülőgép lépcsőjén esett el. A Fox News év elején összeszámolta, hogy Joe Biden minden második munkanapjára jut valamilyen hasonló baki

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök (b) és Kamala Harris amerikai alelnök az arlingtoni nemzeti temetõben az Egyesült Államok haderõinek szolgálatában elesett katonák tiszteletére tartott emlékezés napján, 2023. május 29-én. (Fotó: MTI/AP/Susan Walsh)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.