Európa legnagyobb krematóriuma lesz a Millió rózsaszál énekesének kastélyából

Az énekesnő nem bírta tovább, végleg Izraelbe költözött.

Magyar Nemzet
2023. 07. 26. 19:23
 Pugacheva kastély
Forrás: VK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Milliárdokért adta el nemrégiben kastélyát Alla Pugacsova, a Millió rózsaszál című dal énekese. Az új tulajdonos egy szentpétervári showman, 450 millió rubelt (közel kétmilliárd forintot) fizetett az ingatlanért. Sztaniszlav Baretszki szerint a kastélyt Európa legnagyobb krematóriumává fogják átalakítani. A humorista szerint azért vehette meg ilyen jó áron az ingatlant, mivel Pugacsovának nagyon kellett a pénz. A kastély eredetileg ennek duplájára volt értékelve.

Az énekesnő egyébként évek óta szerepelt a híres Forbes magazin éves értékeléseiben. Karrierje során Alla Pugacsova megszerzett vagyona megközelítette a százmillió dollárt a kiadvány számításai szerint. Erről még tavaly számolt be a kompromat1 portál, amikor Alla férjével végleg Izraelbe költözött. 

 

Ennek az volt az előzménye, hogy az énekes férje felkerült az ellenséges ügynökök listájára, ahogy erről korábban is írtunk.

Bár, ahogy arról mi is beszámoltunk, az énekes elméletileg vállalna oroszországi fellépést, ennek gyakorlatilag nem sok az esélye maradt. Hogy ez mennyire így van, arra utal az is, hogy az énekesnő minden oroszországi érdekeltségét felszámolta az elmúlt évben. 

Ingatlanjait átíratta Oroszországban maradt családtagjaira. Cégét pedig felszámolta, amelyet azért tartott fenn, mert a saját nevével fémjelzett divatmárkáért járó bevételeket ezen keresztül vette fel. 

Borítókép: Alla Pugacsova kastélya (Fotó: VK)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.