Lassan elfogy a levegő a Biden família körül

Nemrég kiderült, hogy Joe Biden alelnöksége alatt húszmillió dollárt kapott Oroszországból, Ukrajnából és Kazahsztánból.

Gábor Márton
2023. 08. 10. 12:53
null
US-POLITICS-BIDEN Fotó: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikai képviselőház felügyeleti bizottsága – amely a Biden család piszkos ügyeit igyekszik feltárni – hat különböző bank beidézése és a válaszul kapott több ezer dokumentum beérkezése után hozta nyilvánosságra az utalásokról szóló információkat. A bizottság közölte, hogy a beidézések olyan személyekre és vállalatokra vonatkoztak, akik a Biden család tagjaival és azok üzleti partnereivel folytattak üzleti tevékenységet.

A bizottság korábban már két részletet is nyilvánosságra hozott a Biden család banki adataiból. Ezekből kiderült, hogy a  família legalább tízmillió dollárt kapott romániai és kínai üzletekből. Összesen kilenc családtag kapott kifizetéseket a család külföldi üzleti vállalkozásaiból, köztük Joe Biden két unokája is.

Joe Biden alelnöksége alatt Hunter Biden márkaként  adta el magát, hogy milliókat kaszáljon kazahsztáni, oroszországi és ukrajnai oligarcháktól. Úgy tűnik, hogy nem nyújtottak más valódi szolgáltatást, mint hozzáférést a Biden-hálózathoz, beleértve magát Joe Bident is

– mondta James Comer republikánus politikus.

 Jim Banks képviselő, aki szintén folyamatosan nyomon követi az események alakulását, megkérdezte, hogy a demokraták miért is védik továbbra is Joe Bident, miközben folyamatosan csöpögnek a bizonyítékok az elnök ellen.

Borítókép: Joe Biden elnök fiával, Hunter Bidennel (Fotó: Andrew Caballero-Reynolds)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.