Több mint száznegyvenmillióan voltak már kíváncsiak Donald Trump interjújára + videó

A Tucker Carlsonnal született beszélgetés lekörözte a Fox Newson közvetített elnökjelölti vitát.

Magyar Nemzet
2023. 08. 24. 11:59
TRUMP, Donald; CARLSON, Tucker
Miami, 2023. augusztus 24. Mobiltelefonján nézi egy férfi, amint Donald Trump volt amerikai elnök Tucker Carlson amerikai televíziós személyiség és konzervatív kommentátor közösségi médiában elérhetõ mûsorának ad interjút Miamiban 2023. augusztus 23-án. Donald Trump, aki a legnépszerûbb a republikánus elnökjelölt-aspiránsok között, nem vett részt ezen a napon republikánus párti elnökjelöltségre pályázó politikusok elsõ hivatalos nyilvános választási vitáján a Wisconsin állambeli Milwaukee-ban. MTI/EPA/Cristobal Herrera Fotó: Cristobal Herrera
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár Donald Trump előző elnök nem vett részt a republikánus elnökjelöltek első nyilvános vitáján, mégis rá irányult a figyelem egy vele készült interjúnak köszönhetően.

Az elnökválasztáson 2024-ben is induló politikussal Tucker Carlson, az amerikai jobboldal népszerű véleményvezére készített interjút, amelyet már több mint 143 millióan láttak cikkünk megjelenéséig

– ez vélhetően meghaladja, hányan követték az elnökjelölti vitát, amelynek nézettségi adatait várhatóan csütörtökön hozza nyilvánosságra a Fox News amerikai hírcsatorna.

Carlson a republikánus jelöltek csatározásának kezdete előtt pár perccel osztotta meg a volt elnökkel készült 46 perces beszélgetést az X nevű platformon – írta meg a Time hírportál.

Donald Trump az első olyan ember a történelemben, aki anélkül nyert meg egy politikai vitát, hogy részt vett volna benne – közölte Kari Lake republikánus politikus.

Tucker Carlson egyébként arra törekszik az X-en megosztott interjúival, hogy megszilárdítsa közönségét, miután a Fox News menesztette a népszerű műsorvezetőt áprilisban.

„Elbaltázott lépés volt megszabadulniuk tőled” – mondta Trump Carlsonnak a Reuters hírügynökség összefoglalója alapján.

 

Borítókép: Mobiltelefonján nézi egy férfi, amint Donald Trump volt amerikai elnök Tucker Carlson amerikai televíziós személyiség és konzervatív kommentátor közösségi médiában elérhető műsor keretében ad interjút Miamiban 2023. augusztus 23-án (Fotó: MTI/EPA/Cristobal Herrera)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.