Újabb híres amerikai politikus állt ki hazánk mellett

A Donald Trump korábbi amerikai elnök által támogatott volt kormányzójelölt szerint Biden fegyverként használja a vízummentességi programot.

Magyar Nemzet
2023. 08. 08. 13:20
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarország nem segít Joe Bidennek az orosz–ukrán háború eszkalálásában, ezért az elnök fegyverként használja az amerikai vízummentességi programot a magyarok ellen

– írta Twitter-bejegyzésében Kari Lake. A republikánus politikus – a tavalyi félidős választásokon Donald Trump volt elnök által támogatott kormányzójelölt – szerint míg a világ többi része szétesik, addig Magyarország virágzik a kormánynak és az olyan szervezeteknek köszönhetően, mint az Alapjogokért Központ, amely a magyar embereket helyezik előtérbe a külföldi hatalmakkal szemben.

Határunk nyitva áll a mexikói maffiózók előtt, de zárva van a békeszerető magyarok előtt. Aljas

− jelentette ki Kari Lake. 

A béke egyik leghangosabb amerikai támogatója úgy, ahogy májusban, most is felemelte hangját Joe Biden ideológiai alapú támadásaival szemben. A politikus támogatása is rámutat arra, hogy a demokrata kormányzat és a Magyarország közötti vita minden észszerűséget és jogalapot nélkülöz – reagált Facebook-bejegyzésében az Alapjogokért Központ. 

 

Borítókép: Kari Lake korábbi republikánus arizonai kormányzójelölt (Fotó: Teknős Miklós)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.