Megdöbbentő videókon, mit művelnek az erőszakos bevándorlók Európában

Megrázó képsorok tanúskodnak arról, hogy a migránsok félelemben tartják a helyieket.

2023. 09. 22. 8:54
MELONI, Giorgia
Lampedusa, 2023. szeptember 18. Afrikai illegális bevándorlók elszállításukra várakoznak az olaszországi Lampedusa sziget kikötõjében 2023. szeptember 18-án. Az idén eddig több mint 126 ezer migráns érte el az olasz partokat, majdnem kétszer annyi, mint 2022 azonos idõszakában. Giorgia Meloni olasz miniszterelnök az Európai Unió támogatását kérte a migránsok átkelésének megakadályozására. MTI/EPA-ANSA/Ciro Fusco Fotó: Ciro Fusco
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Olaszországba érkező afrikai migránsáradat miatt már lassan élhetetlenné váltak egyes városok. Az illegális bevándorlók nemcsak azzal hívják fel magukra a figyelmet, hogy tömegesen érkeznek hajókkal az európai kontinensre, hanem azzal is, hogy ott semmilyen szabálynak sem tesznek eleget, nem tartják tiszteletben a rendet. A közösségi oldalakon szinte folyamatosan jelennek meg újabb és újabb videók arról, hogy mennyire nem tudnak viselkedni Olaszországban a migránsok. A sokszor brutális képsorok egyre megdöbbentőbb cselekedetekről tanúskodnak. Az X-re felkerült egy olyan felvétel is, amelyen az látható, hogy egy bevándorló fényes nappal, a nyílt utcán, a fa tövében végzi el a nagydolgát. 

A bejegyzés mellé annyit írtak: 

National Geographic, Olaszország. Lampedusa kulturális gazdagsága Parmába érkezett.

De nemcsak oda, hanem az ország fővárosába, Rómába is. Az ottani felvételeken az látszik, hogy mindössze egy alsóneműben fürdik a turisták által közkedvelt városban a migráns. Majd jól látható mozdulattal belenyúl a nadrágjába, és megmossa a nemi szervét.

A migránsok Nyugat-Európa több országában is félelemben tartják a helyieket, és cirkuszolnak. Németországban például a nyílt utcán, fényes nappal botokkal estek egymásnak. A nagyobb csoport összetűzéséről videó is készült. 

Szörnyű képek érkeztek Brakelből, Belgiumból is. Egy békésen a padon ülő idős férfit támadott meg bevándorlók egy csoportja. Ütötték és verték a férfit, akinek szemmel láthatóan annyi ereje sem volt, hogy felkeljen, és igyekezzen megvédeni magát. Senki nem sietett a segítségére. Az eset fiatal lányok előtt történt, akik riadtan nézték végig mindezt. 

Ezeket a söpredékeket fel kell kutatni, bíróság elé kell állítani és be kell zárni

– olvasható a bejegyzésben.

Közben a szorongató migránsválság miatt az emberek abban reménykednek, hogy Európa komolyabb lépéseket tesz az illegális bevándorlók rohamának megállítása érdekében. Az X-re egy olyan videó is felkerült, amely megmutatja, hogy miként lehet megvédeni a határokat.

Lengyelország megmutatja, hogyan védjük meg Európa határait. A szívünket melengető képek, még van reményünk

 – olvasható az X-en.

 

Borítókép: Afrikai illegális bevándorlók az elszállításukra várakoznak az olaszországi Lampedusa sziget kikötőjében 2023. szeptember 18-án (Fotó: MTI/EPA-ANSA/Ciro Fusco)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.