Újabb sztárújságíró készítene interjút Orbán Viktorral + videó

A miniszterelnök politikai igazgatója nemrég a Facebook-oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy nem Tucker Carlson az egyetlen, aki bejelentkezett a karmelita kolostornál.

Magyar Nemzet
2023. 09. 01. 16:33
ORBÁN Viktor; CARLSON, Tucker
Budapest, 2023. augusztus 30. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által a mai napon közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) interjút ad Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiségnek (b) a Karmelita kolostorban 2023. augusztus 21-én. Az interjú közép-európai idő szerint ma jelent meg Carlsonnak az X közösségi oldalán. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután a napokban Orbán Viktor interjút adott Tucer Carlson világszerte ismert amerikai jobboldali véleményvezérnek, egy újabb befolyásos személy bukkant fel, aki interjút készítene a miniszterelnökkel.

Michael Knowles a műsorának legutóbbi adásában arról beszélt, mennyire irigyli Carlsont, amiért interjút készíthetett Orbán Viktorral.

Kifejtette, hogy csodálja Orbán Viktor, akit intelligensnek és műveltnek tart.

A politika durva és zűrzavaros világában mozog, de nagyon komolyan veszi az átfogó történelmi és filozófiai kérdéseket, melyeket képes megérthetővé tenni

 – mondta Michael Knowles a magyar miniszterelnökről, majd minden követőjének ajánlotta, hogy tekintsék meg a Tucker Carlson által készített interjút, amelyet már 120 milliónál is többen néztek meg.

 

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiségnek. (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.