Köröket ver Orbán Viktor interjújának nézettsége más politikusokéra

A Tucker Carlsonnal készített interjút már több mint 112 millióan látták, ám a videó nézettsége még mindig nő.

Magyar Nemzet
Forrás: Mandiner2023. 08. 31. 18:29
ORBÁN Viktor; CARLSON, Tucker
Budapest, 2023. augusztus 30. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által a mai napon közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) interjút ad Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiségnek a Karmelita kolostorban 2023. augusztus 21-én. Az interjú közép-európai idõ szerint ma jelent meg Carlsonnak az X közösségi oldalán. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az Orbán Viktorral készített interjú nézettsége már elérte a 110 milliót. Ez azt jelenti, hogy már most megelőzte a 107 milliós nézettséget hozó Andrew Tate-interjút, amelyet szintén Tucker Carlson készített” – fogalmaz a Mandiner.

A portál a magyar kormányfő X-en (korábban Twitter), Tucker Carlsonnal, a Fox News amerikai hírcsatorna volt műsorvezetőjével készült interjúját hasonlította össze más politikusokéval. A szerda hajnalban megjelent és a karmelita kolostorban felvett beszélgetést már több mint 112 millióan látták, s a nézettség még mindig emelkedőben van.

Orbán Viktor a 110 milliós nézettséggel olyan amerikai politikusokat körözött le, mint a 2024-es demokrata elnökjelöltségért is induló Robert F. Kennedy Jr., akinek az interjúja mindössze 12 millió megtekintést ért el. De még a Hunter Biden üzlettársával, Devon Archerrel készített interjúra is csupán 34 millióan voltak kíváncsiak.

De a Carlson Vivek Ramaswamy amerikai üzletemberrel és republikánus elnökjelölt-aspiránssal készített interjúrára is csupán 45 millióan voltak kíváncsiak. Ramaswamy jelenleg Donald Trump mögött az egyik legnépszerűbb aspiráns, sőt elemzők szerint ő nyerte meg az első republikánus elnökjelölti vitát is.

A Tucker Carlson-interjúk sorában a rekordot továbbra is a Donald Trumppal készült beszélgetés tartja, a volt amerikai elnökre 263 millió néző volt kíváncsi.

Azonban amint arra a Mandiner rámutat, a magyar miniszterelnök ezzel az interjúval olyan európai politikusok idei nézettségét utasítja maga mögé, mint Giorgia Meloni olasz kormányfő, Olaf Scholz német kancellár, Emmanuel Macron francia elnök vagy Ursula von der Leyen uniós bizottsági elnök.

Giorgia Meloni alig egy hónapja Tucker Carlson volt munkahelyének, a Fox Newsnak adott interjút, ám csak mintegy 713 ezer nézőt tudott magának megnyerni az olasz kormányfő.

Olaf Scholz német kancellár idén júliusi tagesschaus beszélgetésére csupán 112 ezren voltak kíváncsiak, érdekesség, hogy helyettese, Robert Habeck ugyanezen a platformon 280 ezer embert ért el. 

Emmanuel Macron francia elnök két hónapja a CNN-nek adott interjút, de az mindössze 153 ezer nézőt vonzott.

Nem mozgatott meg tömegeket Ursula von der Leyen CNN-nek adott interjúja sem, amelyet csupán 126 ezren néztek meg.

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által a mai napon közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) interjút ad Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiségnek a karmelita kolostorban 2023. augusztus 21-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.