Válogatás nélkül gyilkolják a terroristák az izraeli civileket + videó

A közösségi médiában közzétett felvételek szerint a nyílt utcán zajlik az izraeliek kivégzése.

2023. 10. 07. 14:25
null
Residents walk past damaged vehicles in Ashkelon following a rocket attack from the Gaza Strip into southern Israel on October 7, 2023. Barrages of rockets were fired at Israel from the blockaded Gaza Strip at dawn as militants from the Palestinian enclave infiltrated Israel, with at least one person killed, the army and medics said. (Photo by AHMAD GHARABLI / AFP) Fotó: Europress/AFP/Ahmad Gharabli
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gázai terroristák szombatra virradóra masszív támadást indítottak Izrael ellen, civileket támadva. 

Az X közösségi oldalon közzétett kép tanúsága szerint a Hamász terroristái védtelen idős embereket szabályosan kivégeztek egy izraeli buszmegállóban. A terroristák minden, az útjukba kerülő izraelit kivégeznek. 

Az arab terroristák azonban nemcsak a nyílt utcán, hanem lakóházakba betörve is keresik az áldozataikat, egyes felvételek tanúságai szerint komplett családokkal végeztek a támadások résztvevői. 

Az Izraelt megtámadó terroristák az elhunyt izraeliekkel sem bánnak kesztyűs kézzel, szintén az alábbi felvételen a Hamász katonái egy elhunyt nő holtteste felett ünnepelnek. 

Amint arról már lapunk is beszámolt, Izraelben, szombat reggelre rakétaeső zúdult az országra, többek között a Negev régiókat és Tel-Aviv körzetét is támadások érték, de Jeruzsálemen kívül is robbanásokat lehetett hallani. Az izraeli hadsereg háborús készenlétet hirdetett.

A Gázai övezetből indított támadások minden bizonnyal nem maradnak válasz nélkül Izrael részéről: az izraeli védelmi erők szóvivője bejelentette, ellentámadást indítanak a Hamász ellen. Az X közösségi oldalán közzétett bejegyzésében a hadsereg közölte, 

meg fogjuk védeni magunkat.

Az al-Dzsazíra tudósítása szerint a válaszcsapás még nem kezdődött el, de mindenki arra számít, hogy hatalmas lesz.

Borítókép: Helyi lakosok vizsgálják a támadások során keletkezett károkat Izraelben (Fotó: Europress/AFP/Ahmad Gharabli)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.