Nevet változtatott a McDonald's

Az új logó kísértetiesen hasonlít a régire.

2023. 11. 24. 7:43
fotó: foodsolutions. kaz
Új nevet kapott a McDonald's Kazahsztánban
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korábbi McDonald’s éttermeknek Kazahsztánban új nevük van: I’M. 

A McDonald’s lánc kazahsztáni működésének felfüggesztéséről 2022 novemberében számoltak be. 2023 januárjában vált ismertté, hogy a Food Solutions KZ LLP irányítása alatt álló gyorsétteremlánc ellátási nehézségek miatt leállítja a McDonald’s márkanév alatt történő működését Kazahsztánban. A sajtószolgálat megjegyezte, hogy a gyorséttermek új név alatt folytatják a működést – emlékeztet a Vedomosti.

 

A novemberi átnevezés egy éven belül a harmadik volt, 2023 január elején az üzletlánc a „Мы открылись” (Nyitva vagyunk) nevet kapta, számolt be róla a Crispy News oldal.

2022 júniusában Oroszországban is megnyílt az új étteremlánc a régi McDonald’s helyén. A McDonald’s az orosz–ukrán háború miatt hagyta el Oroszországot. 

Borítókép: Új nevet kapott a McDonald’s Kazahsztánban (Forrás: Foodsolutions.kaz)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.