Biden 24 órán belül minden segélyt ellophat Ukrajnától, ezt jósolta Medvegyev 2024-re

Egyelőre hihetetlennek tűnő jóslatokkal rukkolt elő a következő évre a volt orosz elnök, de ki tudja…

2023. 12. 30. 11:24
MEDVEGYEV, Dmitrij; HSZI Csin-ping; PUTYIN, Vlagyimir
Moszkva, 2023. március 21. Dmitrij Medvegyev, az Orosz Biztonsági Tanács helyettes vezetõje a Hszi Csin-ping kínai államfõ és Vlagyimir Putyin orosz elnök részvételével, valamint a két ország küldöttségének tagjaival folytatott tárgyaláson a moszkvai Nagy Kreml-palotában 2023. március 21-én. Hszi Csin-ping elõzõ nap érkezett háromnapos állami látogatásra Oroszországba. MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/Pool/Alekszej Majsev Fotó: Alekszej Majsev
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újévi jóslatokról szóló poszttal jelentkezett a Telegram-csatornáján Dmitrij Medvegyev. A szabados stílusú beszólásaival (is) hírhedtté vált volt orosz elnök a bejegyzésében feltette a kérdést, hogy az év vége felé ideje van-e annak, hogy jóslatokat tegyünk. Saját kérdésére válaszolva azt írta, nincs ennél értelmetlenebb és reménytelenebb. 

Medvegyev a Telegramon emlékeztetett az egy évvel ezelőtti várakozásaira is, s felidézte azokat.

A tavalyi jóslatait elemezve megállapítja, hogy minden abszurd dolog az életünkben szinte valóra vált és valóra válik. A 2023-as elvárásokkal kapcsolatban kiemelte, tényleg többet kell fizetni a gázért, s megjegyzi azt is, hogy igaz, Elon Musk nem lett az Egyesült Államok elnöke, de befolyásra tett szert.

Lengyelország nem készül elfoglalni Ukrajna egy részét, Észak-Írország pedig nem készül elszakadni a ködös Albiontól? És így tovább és így tovább… Egyszóval minden abszurd az életünkben szinte valóra vált és valóra válik.

– tette hozzá Medvegyev.

A volt orosz elnök 2024-re vonatkozóan is megosztotta gondolatait és jóslatait. Ezek közé tartozik két új párt létrehozása Oroszországban, amelyeket ezt követően az orosz igazságügyi minisztérium betilt. 

Az orosz–ukrán háborúval kapcsolatban pedig azt közölte, jövőre államosítják az Európai Unió országai, az USA és Kanada hadiipari komplexumait azzal a céllal, hogy a későbbiekben az összes védelemre szánt termelést a sértett kijevi rezsimnek adományozzák Ukrajna katonai potenciáljának megőrzése érdekében. 

A nyugati országok kölcsönt adnak Ukrajnának  25,5 milliárd amerikai dollár összegben. Ezt a hitelt pedig 24 órán belül ellopja a kijevi uralkodó rezsim Hunter Biden, Joe Biden fia részvételével – tette hozzá Medvegyev.

Az orosz politikus, folytatva 2024-es jóslatait, hozzáfűzte: a reguláris rendőri erőket feloszlatják valamennyi EU-tagországban. Az orosz politikus előrevetítette az amerikai elnök tévelygéseit is.

Joe Bident nemzetközi körözési listára helyezik amiatt, mert a beszéde közben óvatlanul távozott a színpadról, és asszisztensei folyamatosan elvesztik az amerikai elnököt a színfalak mögött.

– húzta alá, majd azzal folytatta, hogy várakozásai szerint a Donald Trump ellen indított büntetőügyekben hozott ítélet 99 év börtönbüntetés lesz, valamint  Trump megválasztásának tilalma Amerika összes államában. Ennek ellenére mégis Trump lehet az új elnök a színfalak mögött elveszett Biden helyett.

Medvegyev szerint közben az amerikai katonai bázisokon elrejtett idegen múmiák masszív, baljós újjáélesztése is megkezdődik, s belépnek az amerikai politikába, majd az idegenek megszerzik a helyek több mint felét az Egyesült Államok szenátusában és képviselőházában. Godzilla pedig átveszi a hatalmat Japánban. 

A 2024-es év sok érdekességet hoz számunkra – zárja bejegyzését Dmitrij Medvegyev.
 

Borítókép: Dmitrij Medvegyev, az Orosz Biztonsági Tanács helyettes vezetője a Hszi Csin-ping kínai államfő és Vlagyimir Putyin orosz elnök részvételével, valamint a két ország küldöttségének tagjaival folytatott tárgyaláson a moszkvai Nagy Kreml-palotában 2023. március 21-én (Fotó: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/Pool/Alekszej Majsev)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.