Joe Biden volt a „leghülyébb” szenátor

Donald Trump volt amerikai elnök Tedd Kennedy egykori szenátorral folytatott beszélgetését idézte fel.

Forrás: Breitbart News2024. 01. 10. 9:47
BIDEN, Joe;
Washington, 2023. december 13. Joe Biden amerikai elnök a Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel tartott megbeszélését követõ közös sajtóértekezleten a washingtoni elnöki hivatalban 2023. december 12-én. Biden bejelentette, hogy az Egyesült Államok újabb 200 millió dollár (69 milliárd forint) katonai támogatást juttat el Ukrajnába. MTI/EPA/Michael Reynolds Fotó: Michael Reynolds
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ted Kennedy és kollégái Joe Bident a „leghülyébb” embernek tartották az amerikai szenátusban, mesélte Donald Trump egy régebbi beszélgetésüket, írta a Breitbart News. A volt amerikai elnök kifejtette, hogy 

Joe Biden egy nagyon gonosz ember. Nem okos, egyáltalán nem okos. Csak meg kell nézni a bizonyítványát. De ő még ráadásul nagyon gonosz is.

„Megkérdeztem egyszer Ted Kennedyt, ki a legokosabb a szenátusban. Mondott egy nevet, amit nem mondok el. Aztán megkérdeztem, hogy ki a legostobább? Azt mondta: Valószínűleg Joe. Mire én: Ki az a Joe? Ő: Joe Biden. Mire én: Miért ő a leghülyébb? Azt mondta: Azért, mert nem érti a fogalmakat, nem érti a politikát, és nem ért semmit, ami bonyolult, mint például az adók és számos más dolog” – idézte a beszélgetést.

„Szóval Kennedy azt mondta, hogy ő a legbutább fickó a szenátusban, és most ő az elnökünk” – tette hozzá.

A volt demokrata Kennedy 1962 novemberétől 2009 augusztusában bekövetkezett haláláig Massachusetts szenátora volt. Biden pedig 1973 januárjától 2009 januárjáig, alelnöki kinevezéséig Delaware szenátora. Később az interjúban Trump azzal vádolta meg Bident, hogy üldözési mániában szenved.

„Radikális baloldali őrültek egy csoportja irányítja az országot – felhasználva Bident” – mutatott rá a volt elnök. Trump azt is hozzátette, hogy a kormányzó baloldaliak „féktelen őrültek.”

 

Hiszem, hogy bármit megtesznek, ami szükséges, de mi győzni fogunk

– szögezte le.

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök (Fotó: MTI/EPA/Michael Reynolds)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.