Megsérült három magyar nő egy ausztriai autóbalesetben

Egy kanyarban kisiklott az autó.

Forrás: Polizei.gv.at2024. 01. 31. 11:46
autó, baleset, illusztráció, szélvédő
Fotó: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerda reggel fél nyolc körül egy 53 éves magyar nő hajtott az L332-es úton Drassmarkt irányába. A járműben utazott a 28 és 30 éves lánya is – adta hírül a rendőrség

Feltehetően az időjárási viszonyok miatt az autó egy kanyarban megcsúszott, a járművet a sofőr már nem tudta az úton tartani, és egy közlekedési tábla oszlopának ütközött. Az autó felborult, és egy mezőn állt meg.

Pontosan egyelőre még nem lehet tudni, hogy milyen sérüléseket szenvedtek az utasok. A helyszíni ellátás után kórházba szállították őket. Az L332-es autóutat rövid időre lezárták a forgalom elől, amíg a tűzoltók elvontatták a helyszínről az autót.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.