Nagy változást vezetett be az ingyenes készpénzfelvételnél az OTP

Súlyos ezreket spórolhatnak az ügyfelek.

Forrás: Piac és Profit2024. 01. 26. 13:12
null
Budapest, 2018. november 20. Bankautomata (ATM) az OTP Bank új, innovációs fiókjában Budapesten, az Árkád üzletközpontban az avatás napján, 2018. november 20-án. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kilenc külföldi országban díjmentesen vehetnek fel készpénzt az OTP Bank ügyfelei a bankcsoport készpénz-automatáiból ez év elejétől – írja a Piac és Profit a bank közlése alapján. 

Az akció Albániára, Bulgáriára, Horvátországra, Moldovára, Montenegróra, Romániára, Szerbiára, Szlovéniára és Ukrajnára vonatkozik.

Ez azt jelenti, hogy nyaralás vagy üzleti út során az érintett országokban nem terheli őket sem külföldi ATM-készpénzfelvételi díj, sem pedig ATM-használati díj, így ezreket spórolhatnak az éppen külföldön levő ügyfelek, hiszen, ha egy másik pénzintézet által üzemeltetett bankautomatát használnak, akkor mind a külföldi készpénzfelvételi, mind az esetleges bankautomata-használati díjat ki kell fizetniük.

Kiemelik, hogy a kedvezményt tranzakciószám- és a készpénzfelvétel-mennyiségi korlát nélkül vehetik igénybe az ügyfelek.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.