A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Brit védelmi miniszter: Veszélyes a hadseregbe beszivárgó woke kultúra

Dühének adott hangot a brit védelmi miniszter a woke ostobasága miatt: Londonban ugyanis napirendre került, hogy a hadsereg esetében előtérbe helyezik az etnikai sokszínűséget, Grant Shapps azonban úgy látja, a hadseregnek egy halálos katonai erőnek kell lennie.

2024. 02. 12. 10:35
SHAPPS, Grant;
London, 2022. november 22. Grant Shapps brit üzleti, energiaügyi és ipari stratégiai miniszter kabinetülésre érkezik a londoni kormányfõi rezidenciára 2022. november 22-én. Rishi Sunak brit miniszterelnök az elõzõ napon kijelentette, hogy az Egyesült Királyság semmiféle olyan kereskedelmi megállapodásra nem törekszik az Európai Unióval, amelynek fejében uniós szabályozásokat kellene érvényesítenie. MTI/EPA/Tolga Akmen Fotó: Tolga Akmen
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy politikai napirend előmozdítására pazarolják a hadsereg idejét és erőforrásait – erről beszélt vasárnap Grant Shapps brit védelmi miniszter.

A tárcavezető kiemelte, woke és szélsőséges kultúra szivárgott be a hadseregbe, melynek arra kellene összpontosítania, hogy halálos katonai erő legyen.

Shapps úgy látja, az orosz fenyegetés és a közel-keleti konfliktus árnyékában olyan időket élünk, amikor elképzelhetetlen, hogy a biztonsági ellenőrzés normáit enyhítsék, márpedig Londonban napirendre került, hogy az etnikai sokszínűséget előtérbe helyezik. A The Telegraph brit konzervatív napilap arról számolt be korábban, hogy növelnék a hadseregben szolgáló ázsiaiak, afrikaiak és más kisebbségi csoportok arányát, ám ehhez a tengerentúlról érkező újoncokra vonatkozó biztonsági ellenőrzéseken lazítanának. A tavaly márciusban közzétett terv továbbá a nők létszámát is növelné.

Shapps azonban felülvizsgálatot rendelt el, és dühének adott hangot a „woke ostobaságát” illetően.

A Daily Mail brit bulvárlap azt írta: a biztonsági ellenőrzések célja, hogy megállapítsák, a leendő katona alkalmas-e arra, hogy hosszú távon, szinte ellenőrzés nélkül hozzáférjen titkosított információkhoz. Az ellenőrzések között szerepel például terrorizmussal kapcsolatos vizsgálat is.

Az oroszok, az irániak és a kínaiak örömmel fogják figyelni az öngyűlöletbe való süllyedésünket, valamint a sokszínűség és a befogadás megszállotjait

– idézte a lap azt a levelet, melyet volt magas rangú brit tisztek írtak alá, figyelmeztetve arra, hogy a szabályok lazítását a nagyhatalmak is kijátszhatják.

 

Borítókép: Grant Shapps brit védelmi miniszter (Fotó: MTI/EPA/Tolga Akmen)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.