Elon Musk megmondta, mi akadályozza, hogy vége legyen az orosz–ukrán háborúnak

Az amerikai üzletember most sem rejtette véka alá a véleményét. Elon Musk a tőle megszokott egyszerűséggel mondott ítéletet az Európai Unió és az Egyesült Államok vezetői felett.

2024. 02. 17. 8:32
MUSK, Elon
Róma, 2023. december 16. Elon Musk, az X közösségi médiaplatform, a Tesla Motors elektromosjármû-gyártó, a SpaceX amerikai ûrkutatási magánvállalat tulajdonosa integet az Olasz Testvérek kormánypárt ifjúsági szervezete által rendezett, Atreju nevû találkozón Rómában 2023. december 16-án. MTI/EPA/ANSA/Angelo Carconi Fotó: Angelo Carconi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Oroszország csak a keleti orosz nyelvű területeket akarja megtartani. Ukrajnának nincs elég embere ahhoz, hogy visszafoglalja az orosz területeket. A béketárgyalásokat csak az akadályozza, hogy az USA és az Európai Unió továbbra is finanszírozza a háborút (és a pénzmosást)” – írta Wall Street Silver felhasználó az X-en (Twitter). Erre a bejegyzésre válaszolt Elon Musk úgy, hogy „korrekt”.

 

Elon Musk dél-afrikai-amerikai milliárdos üzletember (k) látogatást tesz az egykori auschwitz-birkenaui náci koncentrációs táborban a lengyelországi Oswiecimben 2024. január 22-én, öt nappal a tábor felszabadításának 79. évfordulója előtt.
Elon Musk dél-afrikai–amerikai milliárdos üzletember (k) látogatást tesz az egykori auschwitz-birkenaui náci koncentrációs táborban a lengyelországi Oswiecimben 2024. január 22-én, öt nappal a tábor felszabadításának 79. évfordulója előtt (Fotó: Yoav Dudkevitch/MTI/AP/EJA)

Vlagyimir Putyin orosz elnök semmilyen körülmények között nem szenved vereséget az orosz–ukrán háborúban, ezt Elon Musk amerikai üzletember jelentette ki, ahogy erről lapunk is beszámolt

 

Borítókép: Elon Musk, az X közösségimédia-platform, a Tesla Motors elektromosjármű-gyártó, a SpaceX amerikai űrkutatási magánvállalat tulajdonosa integet az Olasz Testvérek kormánypárt ifjúsági szervezete által rendezett, Atreju nevű találkozón Rómában 2023. december 16-án (Fotó: Angelo Carconi/MTI/EPA/ANSA) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.