Először fotózták le III. Károlyt, miután kiderült, hogy rákbetegséggel küzd

A brit uralkodó nem vesz részt nyilvános eseményeken.

Forrás: AFP2024. 02. 06. 19:30
null
Britain's King Charles III and Britain's Queen Camilla wave as they leave by car from Clarence House in London on February 6, 2024. King Charles III's estranged son Prince Harry reportedly arrived in London on Tuesday after his father's diagnosis of cancer, which doctors "caught early". (Photo by HENRY NICHOLLS / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn adta hírül a Buckingham-palota, hogy III. Károlynál rákot diagnosztizáltak, de annak típusát nem részletezték. A betegségről mindössze annyit lehet tudni, hogy az uralkodó elmondta a miniszterelnöknek, hogy az orvosok korai szakaszban fedezték fel a sejtburjánzást. 

A hivatalos közlés szerint a brit uralkodó nem vesz részt nyilvános eseményeken, a családja már szolgálatba is állt, Harry herceg pedig visszatért Kaliforniából az Egyesült Királyságba. 

Néhány órával ezelőtt pedig napvilágot látott néhány fotó, amelyen az látható, amint III. Károly brit király és Kamilla brit királynő integet, miközben autóval indulnak a Clarence House-ból, a londoni Buckingham-palotába 2024. február 6-án. 

Fotó: AFP

Borítókép: III. Károly és Kamilla a Buckingham-palotába tartanak (Fotó: AFP/Henry Nicholls)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.