Szánthó Miklós: Magyarország nem woke-nak való vidék

Az Alapjogokért Központ főigazgatója Washingtonban szólalt fel az első nemzetközi CPAC kerekasztal-beszélgetésen.

Forrás: Alapjogokért Központ2024. 02. 22. 15:40
Forrás: Forrás: Alapjogokért Központ
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarország nem woke-nak való vidék – mondta el Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója Washingtonban, a CPAC első nemzetközi kerekasztal-beszélgetésén.

Szánthó Miklós a Facebookon posztolt az eseményről, ahogy írja:  

A magyar jobboldal kiáll az Isten, haza, család hármasegysége mellett, szembemegy a globalista fősodorral – és valójában ez áll a demokrácia- meg a jogállamisági viták hátterében. Brüsszel egyre inkább igyekszik kiszervezni a döntéshozatalt uniós szintre és intézményein keresztül a tagállamokra erőszakolni saját liberális ideológiáját. Éppen ezért van szükség az antiglobalista erők globális összefogására – ahogy ez meg is valósul majd az áprilisi CPAC Hungary-n.

A főigazgató hozzátette, hogy a beszélgetésen részt vett többek között Takács Szabolcs nagykövet, Liz Truss korábbi brit miniszterelnök, Nigel Farage, a Brexit párt volt vezetője, Steve Bannon , Ric Grenell, Kt McFarland, Carla Sands és sokan mások Trump előző elnök adminisztrációjából − fűzte hozzá.

Borítókép: Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója (Fotó: Alapjogokért Központ)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.