Szánthó Miklós: A 2024-es CPAC Hungary-n meg kell mutatnunk, hogy nem vagyunk egyedül! + videó

Az Alapjogokért Központ főigazgatója azt is elmondta, ki lesz az esemény főszónoka.

2024. 02. 04. 20:29
HZ1_6996
20220519 Budapest Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórum fotó: Havran Zoltán (HZ) Magyar Nemzet képen: Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója interjút adott a One America News Networknek, amiben elmondta, hogy idén már a harmadik CPAC Hungary-t szervezik meg az Amerikai Konzervatív Unióval. Az esemény főszónoka Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke lesz, rajta kívül sok politikai vezetőre, pártvezetőre, pártelnökre és kongresszusi képviselőre is számítanak más befolyásos konzervatív vezetőkkel együtt az Egyesült Államokból.

Két évvel ezelőtt, az első CPAC Hunary-n kinyilvánítottuk legfontosabb értékeinket: Isten, haza és a család hármas egységét. Tavaly ezek alapján kezdtük megvalósítani a liberálisok rémálmát, a nemzeti konzervatív erők nemzetközi együttműködését. Ezért választottuk a szlogent: Együtt erő vagyunk

− emelte ki. 

– Idén pedig az a tervünk, hogy akcióba lépünk, hogy woke-irtók legyünk, és még az európai parlamenti választások előtt lecsapoljuk a mocsarat Brüsszelben, és remélhetőleg lecsapoljuk Washingtonban is, mert reméljük, hogy egy új vezető a Fehér Házban, valószínűleg Donald Trump, képes lesz újra stabilitást és békét hozni a nyugati civilizációba − tette hozzá.

 

Borítókép: A Conservative Political Action Conference Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórumon mond beszédet Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.