Holttestre bukkantak a Hernádban, videón mutatjuk a tűzoltók emberfeletti küzdelmét

A tűzoltók egy speciális kampóval húzták ki a partra.

Forrás: Tények2024. 03. 14. 16:02
null
Felsõzsolca, 2020. október 22. A felsõzsolcai védmû, a vízszintet csökkentõ árvízlevezetõ vápa Felsõzsolca határában 2020. október 22-én. Ezen a napon Láng István, az Országos Vízügyi Fõigazgatóság (OVF) fõigazgatója, az Országos Mûszaki Irányító Törzs (OMIT) vezetõje sajtótájékoztatón eredményesnek nevezte az októberi árvízi védekezést a Hernád, a Sajó és a Bódva mentén. Bár a folyók áradása néhány települést elzárt, utak kerültek víz alá, az elmúlt tíz évben történt árvízvédelmi fejlesztéseknek köszönhetõen emberi életek nem kerültek veszélybe, és ingatlanokban sem keletkezett kár. MTI/Vajda János Fotó: Vajda János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Riasztás érkezett a szlovák rendőrséghez szerdán, miután egy férfi, aki éppen kutyát sétáltatott, valami nagyon furcsa dolgot vett észre a Hernád folyóban – írja összeállításában a Tények

A sodrás egy holttestet vitt magával, amelyet a tűzoltók egy speciális kampóval húztak ki a partra. A halott férfinál személyazonosságot igazoló irat sem volt.

A halál okát egyelőre nem sikerült megállapítani, a rendőrség nyomoz az ügyben. A portál megjegyzi, szerdán ez volt a második eset, hogy holttestet találtak egy folyóban Szlovákiában, miután a Dunában is élettelen testre bukkantak.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Vajda János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.