A magyaroknak hálálkodik az Oscar-nyertes film főszereplője

Gratulált és köszönetet mondott.

Forrás: Instagram2024. 03. 14. 15:38
96th Oscars Academy Awards - ARRIVALS
US actor Mark Ruffalo arrives at the 96th Annual Academy Awards at the Dolby Theatre in Hollywood, California on March 10, 2024. (Photo by Valerie Macon / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mark Ruffalo, a Szegény párák férfi főszereplője az Oscar-gála után posztolt a közösségi oldalára. A bejegyzésben a kollégáinak gratulált, de írt a magyar filmes szakemberekről, köztük az Oscar-díjas Mihalek Zsuzsáról is.

Köszönöm a hihetetlen estét az Oscar-gálán. Gratulálok Emma Stone-nak, a látványtervezőknek, Holly Waddingtonnak, James Price-nak, Shona Heathnek és Mihalek Zsuzsának, valamint a sminkért és frizuráért felelős Nadia Stacey-nek, Mark Coulier-nek és Josh Westonnak a győzelemért. Köszönjük magyar kollégáinknak és filmes társainknak Budapesten. Hihetetlen művészek és filmesek.

Borítókép: Mark Ruffalo (Fotó: Valerie Macon/AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.