Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Frank Füredi: Keir Starmer rá akarja erőltetni Nagy-Britanniára a pusztító szocializmust

A szakember véleménye szerint a Starmer képviselte politika, különösen a nemzeti identitás és a tömeges bevándorlás terén, azt a fajta kiábrándultságot és ellenségességet váltotta ki, amely a jobboldal drámai felemelkedésének középpontjában állt.

Forrás: Daily Mail2024. 07. 03. 15:52
Füredi Ferenc Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Frank Füredi szerint a szigetországban Keir Starmer azt a romboló szocializmust készül ráerőltetni Nagy-Britanniára, amelyet Európa jelenleg elutasít, közölte a Daily Mail. A szakember úgy véli, hogy „miközben az EU tagállamai kezdik megerősíteni autonómiájukat, Sir Keir az ellenkező irányba viszi Nagy-Britanniát, egyre nagyobb beleszólást biztosítva bíróságainknak és a látszólagos NGO-knak a kormányzásba, és megkezdi a brexit visszafordításának folyamatát, az egységes piactól kiindulva”. 

Starmer miniszterelnökségének egyik témája az lesz, hogy az EU „visszavegye az irányítást”. A Brüsszel imádatára hajló és az olyan témákban, mint a multikulturalizmus és a bevándorlás, erényét jelezni kívánó Munkáspárt régóta azt állítja, hogy a toryk és az euroszkeptikusok „elszigeteltek” a nemzetközi színtéren, vélekedett Frank Füredi. 

 A teljes cikk itt elérhető. 

Borítókép: Frank Füredi (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.