Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Kovács Zoltán: Ordas nagy hazugság Antony Blinken vádja + videó

Amerikai elnökválasztási kampány, az amerikai külügyminiszter vádjai, brüsszeli hatalomkiosztás – ezekről beszélt az államtitkár.

Forrás: Hír TV2024. 07. 01. 6:35
Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár. Forrás: Hír TV
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikai elnökválasztási kampányról, Joe Biden és Donald Trump vitájáról, Anthony Blinken képtelen vádjairól, valamint a Brüsszelben lezajlott hatalomkiosztásról is kifejtette véleményét Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a vasárnapi Bayer-show-ban – számolt be weboldalán a Hír TV. Kovács Zoltán szerint nem jó ötlet, hogy megtartották Joe Biden és Donald Trump vitáját,

hiszen a liberális sajtóorgánumok szerint is katasztrofálisan szerepelt a jelenlegi amerikai elnök, ami jól tükrözi az Egyesült Államok diplomáciáját is. 

„Trumpnak soha nem volt ekkora esélye, hogy megnyerje ezt a választást” – tette hozzá. Bayer Zsolt azon kérdésére, hogy négy hónappal a választás előtt le lehet-e cserélni Joe Bident, Kovács Zoltán elmondta, nincs kizárva, hogy a Demokrata Párton belüli belső leszámolásra vagy valamiféle átrendeződésre volt előkészítve a terep.

A beszélgetés során szóba került az is, hogy a napokban Anthony Blinken amerikai külügyminiszter antiszemitizmussal vádolta meg hazánkat. Az államtitkár úgy reagált, ez egy lejárt lemez és a kijelentés ordas nagy hazugság.

 

Érthető, hogy ideges a Demokrata Párt és igyekeznek a régi kottából minél többet felhasználni, de elmúltak azok az idők, amikor ezeket még lehetett használni

– fogalmazott.

A brüsszeli csúcsvezetői pozíciók kiosztásával kapcsolatban Kovács Zoltán úgy fogalmazott, „az történt, hogy előjött az elitista, mi jobban tudjuk, mi vagyunk hivatottak megmondani, hogyan legyen attitűd […] a lelkünk mélyén tudtuk, hogy hiába lesz egy nagy áttörése a jobboldali pártoknak […] ezeket a pártokat megpróbálják izolálni”.

Borítókép: Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár (Forrás: Hír TV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.