Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Menczer Tamás: A Patrióták Európáért pártszövetséget azért hoztuk létre, hogy az európai emberek akaratának érvényt tudjunk szerezni!

Elegük van az európai embereknek abból, hogy a brüsszeli rossz döntések árát szó szerint és átvitt értelemben is ők fizetik meg. A változás az európai választások után meg is történhetett volna, ha a háborúpárti Néppárt Manfred Weber vezetésével azt el nem csalta volna, mondta Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója

2024. 07. 04. 14:04
Fotó: Facebook / Menczer Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elegük van az európai embereknek abból, hogy a brüsszeli rossz döntések árát szó szerint és átvitt értelemben is ők fizetik meg, mert oda van a béke, ugye háború van, oda van a biztonság, mert beengedték a bevándorlókat és oda van a versenyképesség és a gazdasági erősödés is.

– mondta Menczer Tamás.

Az összes brüsszeli döntés az életszínvonalat rombolta, erről egy egész napot el lehetne beszélgetni, hangsúlyozta a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

A változás meg is történhetett volna, rögtön a választások után ha a magát jobboldalinak hazudó de valójában baloldali és háborúpárti Néppárt Manfred Weber vezetésével nem csalta volna el a változást.

– hangsúlyozta Menczer Tamás.

Magukat jobboldalinak hazudták, begyűjtötték a jobboldali szavazatok egy részét és aztán nem a jobboldali pártokkal és politikusokkal működtek együtt hanem a balliberális oldallal és azt mondták, hogy minden marad úgy ahogy eddig volt.

„Ezért kellett létrehozni a Patrióták Európáért pártszövetséget, politikai közösséget, hogy az európai emberek akaratának és döntésének érvényt tudjunk szerezni és a változást el tudjuk kezdeni, folytatni tudjuk és az európai emberek akaratának érvényt tudjunk szerezni.”

– összegezte Menczer Tamás.

Borítókép: Menczer Tamás ( Forrás: Facebook/ Menczer Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.