Indiában is Orbán Viktorról írnak

A Patrióták Európáért frakció megalakítása világhírt hozott a magyar kormányfőnek.

Forrás: Mandiner2024. 08. 12. 17:53
AUSTRIA - EU - POLITIC - PARTY - BABIS - KICKL - ORBAN - PATRIOTS FOR EUROPE -
Orbán Viktor magyar miniszterelnök közös sajtótájékoztatón Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt (FPOe) elnökével, az ANO cseh párt elnökével és Andrej Babis volt cseh miniszterelnökkel közösen a párt aláírása alkalmából. megállapodás a "Patriots for Europe" szélsőjobboldali szövetség létrehozásáról az Európai Parlamentben, 2024. június 30-án Bécsben. Fotó: ALEX HALADA Forrás: APA-PictureDesk/AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy indiai hátterű, gazdasági-politikai kutatóközpont, az ORF arról posztolt az X-en, hogy a Patrióták pártcsoportjának felemelkedése az Európai Parlamentben óriási győzelem Orbán Viktor számára – szúrta ki a Mandiner.

AUSTRIA - EU - POLITIC - PARTY - BABIS - KICKL - ORBAN - PATRIOTS FOR EUROPE -
Andrej Babis volt cseh miniszterelnök, Orbán Viktor magyar miniszterelnök, Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke közös sajtótájékoztatója a „Patriots for Europe” jobboldali európai parlamenti szövetség megalakulása alkalmából Bécsben, 2024. június 30-án (Fotó:  APA-PictureDesk/AFP/Alex Halada)

Az európai eseményekre irányuló figyelemből nyilvánvaló, hogy  a magyar miniszterelnök politikai teljesítménye rég átlépte Európa határait, és nem csupán Amerika, Kína vagy Oroszország irányába.

„A jobboldali Patrióták felemelkedése az Európai Parlamentben hatalmas győzelem Orbán Viktor számára, aki ily módon is növeli befolyását az EU-ban” – írják.

 

Borítókép: Andrej Babis volt cseh miniszterelnök, Orbán Viktor magyar miniszterelnök, Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke közös sajtótájékoztatója a „Patriots for Europe” jobboldali európai parlamenti szövetség megalakulása alkalmából Bécsben, 2024. június 30-án (Fotó:  APA-PictureDesk/AFP/Alex Halada)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.