Már Joe Biden is Trump sapkáját viseli + videó

Biden még mindig tartogat meglepetéseket, most a Trump-kampány sapkáját viselve pózolt a kameráknak.

Forrás: Fox News2024. 09. 12. 16:13
Donald Trump 2024-es kampány sapka
Donald Trump 2024-es kampány sapka Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vírusként terjed a videó az X közösségi oldalon, amelyben Joe Biden amerikai elnök Trump 2024-es sapkát visel. Több felhasználó annyira megdöbbent a képsorokon, hogy megkérdőjelezték a valódiságát, közölte a Fox News. 

Biden szerdán ellátogatott a shanksville-i tűzoltóságra, miután részt vett a 2001. szeptember 11-én elkövetett terrorcselekmények egyik emlékhelyén tartott koszorúzási ünnepségen. Az állomáson készült videóban az látható, ahogy az elnök átvette a Trump 2024 kampánysapkát egy Trump-szavazótól, és a saját sapkája tetejére tette. A Fehér Ház szerint a tett baráti gesztus volt. A videó végén az is hallatszik, hogy a Trump-szurkoló kijelenti: most már büszke az amerikai elnökre.

A Trump 2024-es sapkát viselő Bidenről készült kép gyorsan bejárta az X-et. Sokaknak meg kellett győződniük arról, hogy az nem a mesterséges intelligencia által kreált hamisítvány. 

Ezen a ponton már Biden is Trumpra szavaz

– írta egy felhasználó az X-en. 

Borítókép: „Donald Trump 2024” kampánysapka (Fotó: AFP/Eva Marie Uzcátegui)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.