Magyar Péter eljutott Brüsszelbe, de ott is szeret lógni a munkából

Magyar Péter azért jár be az Alkotmányügyi Bizottság (AFCO) ülésére, hogy fotókat készítsen igazolásul, aztán ha ez megvan, el is siet a bizottsági ülésről.

2024. 10. 14. 19:04
Az Alkotmányügyi Bizottság ülése 2024.10.14-én
Az Alkotmányügyi Bizottság ülése 2024.10.14-én Fotó: Magyar Nemzet
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője megérkezett Brüsszelbe, ahol ezen a héten a bizottságok üléseznek. Meg is jelent az Alkotmányügyi Bizottságban (AFCO), ahol fontos alelnöki pozíciót tölt be, ám csak az ülés első felére, fél óra erejéig maradt. Annak ellenére, hogy rövidesen következett a koordinátorok ülése még két órán keresztül, ő úgy gondolta, hogy lelép.

Az Alkotmányügyi Bizottság ülése 2024.10.14-én, Magyar Péter itt már nem volt jelen. Fotó: Magyar Nemzet

Még mielőtt azonban elsietett volna, a kötelező képek elkészültek: nem is egy személy, hanem ketten örökítették meg, hogy Magyar Péter bent van a munkahelyén. 

Az Alkotmányügyi Bizottság ülése 2024.10.14-én, Magyar Péter itt még jelen volt. Fotó: Magyar Nemzet

Ez mondjuk még haladásnak számít ahhoz képest, hogy első heteit európai parlamenti képviselőként Budapesten töltötte, nem akármilyen tevékenységgel. Ahogy arról a Magyar Nemzet is beszámolt, Magyar Péter ahelyett, hogy szeptemberben Brüsszelben végezte volna a képviselői munkáját, egy alkalommal Magyarországon a Keleti pályaudvar mellett, sörözéssel ütötte el az időt. Más napokon is azt gondolhatta, hogy van fontosabb dolog a munkahelynél.

Magyar Péter a Keleti pályaudvartól nem messze, egy sörözőben. Fotó: Munkatársunktól/JK

Borítókép: Az Alkotmányügyi Bizottság ülése 2024. október 14-én (Fotó: Magyar Nemzet) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.