Elton John kórházba került

A legendát a monacói Princess Grace kórházi központ ortopédiai osztályára szállították.

Magyar Nemzet
Forrás: DailyMail2023. 08. 28. 17:01
Elton John
dpatop - 27 April 2023, Bavaria, Munich: Singer and pianist Elton John sits in the Olympic Hall in Munich. Photo: Sven Hoppe/dpa - ATTENTION: Only for editorial use and only with full mention of the above credit (Photo by SVEN HOPPE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP) Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elton John vasárnap este került kórházba, miután elesett nizzai villájában – írja a Daily Mail

A 76 éves zenészt a monacói Princess Grace kórházi központ ortopédiai osztályára szállították, ahol megvizsgálták, majd utána haza is engedték. A menedzsere a lapnak hétfőn azt mondta, a legendát hétfő reggel hazaengedték, és jó egészségnek örvend. 

Közleményükben az alábbit írták: 

„Megerősíthetjük, hogy a dél-franciaországi otthonában tegnap történt csúszást követően Elton elővigyázatosságból felkereste a helyi kórházat. A vizsgálatokat követően ma reggel azonnal hazaengedték, és most már otthon van, és jó egészségnek örvend”.

A lapnak egy nizzai forrása úgy nyilatkozott, a vizsgálatok nem utalnak törésre, kisebb háztartási baleset történt. A lap felidézte azt is, hogy a zenész a nyarat Franciaországban tölti férjével, David Furnish-sel és két fiukkal, miután júliusban befejezte a Farewell Yellow Brick Road turnéját. Legutóbb augusztus 22-én látták utoljára, miután szuperjachtján töltött egy napot egy sereg A-listás barátjával St Tropezben.

Bár a zenész nem zárta ki, hogy a jövőben újra belevesse magát a zenélésbe, egyelőre úgy döntött, hogy visszavonul a turnézástól, hogy több időt tölthessen családjával. 

Borítókép: Elton John (Fotó: DPA/AFP/Sven Hoppe)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.