Medvék miatt kellett leállítani a munkát Rácz Gergő klipforgatásán + videó

Exkluzívan, csak a Kultúrnemzetnek nyilatkozott új klipjének premierjéről Rácz Gergő.

Magyar Nemzet
2023. 08. 09. 19:45
Rácz Gergő
Forrás: YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rácz Gergő Csíkszeredán forgatta Ja nem című új klipjét. Munka közben egyszer csak kutyák vonyítására lettek figyelmesek, majd a helyiektől megtudták, hogy ennek az az oka, hogy medvék járnak a közelben.

Hallottam róla, hogy ezen a környéken sok medve van, de nem számítottam rá, hogy annyira sok, hogy csak egyszer kell odamennem, és találkozom is velük, főleg hogy a város központjában forgattunk egy pláza tetején. Egy darabig viccelődtünk vele, hogy biztos csak odaképzeljük őket, de másnap a hírekben is megírták, hogy medvék jártak azon az útvonalon. Szerencsére nem jöttek fel a tetőre, hanem az épület mellett mentek el. Egy fél órára megálltunk a munkával, de nem történt semmi baj

– mondta a Kultúrnemzetnek Rácz Gergő.

Egy tősgyökeres erdész bácsi azt is elmesélte, hogy mivel az idősebb medvéket kilőtték a vadászok, ezért a fiatalabbak nem tanulták meg, hogy nem szabad a városba menniük, így rendszeresen bejárnak a lakott területekre – tette hozzá az énekes. 

Rácz Gergő új klipjét itt nézheti meg: 

Borítókép: Jelenetfotó Rácz Gergő Ja nem című klipjéből (Forrás: YouTube)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.