Új dallal jelentkezett Bayer Friderika, a legeredményesebb magyar eurovíziós versenyző + videó

A Szeretem című dal egy elvágyódás-történet, amelynek szövegét Friderika írta, aki negyedik helyezésével mindmáig a legeredményesebb eurovíziós versenyzőnek számít.

Magyar Nemzet
2023. 08. 09. 11:32
Friderika
Friderika
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új dallal és klippel jelentkezett Magyarország legsikeresebb eurovíziós versenyzője, Bayer Friderika, aki az 1994-es Eurovízión Kinek mondjam el vétkeimet című dalával negyedik helyezést ért el, ami mindmáig a legjobb magyar eredménynek számít a versenyben. A Szeretem című dal tulajdonképpen egy elvágyódás-történet, amikor úgy érezzük, legszívesebben hátrahagynánk mindent, és egy napfényes szigetre költöznénk. Önfeledt boldogság, szabadság, szerelem: néha ez minden, amire vágyunk. Ez a mindenki által ismert vágy jelenik meg Friderika eddigi legmodernebb hangzású dalában.

Friderika
Friderika 

A dal családi együttműködéssel jött létre, amely ismét eredményesnek bizonyult: a Friderika által írt szöveghez a zenét fia, Csuka Kiko szerezte, a klip pedig férje, Csuka László közreműködésével készült. A produceri munkákat a Bolyki Tamás–Bolyki György producerpáros végezte. 

Borítókép: Friderika

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.