Hazaengedték a kórházból Szász Júliát

Hazaengedték a kórházból Szász Júliát, a Nemzeti Színház művészét – írja Facebook-oldalán a teátrum.

2023. 11. 15. 16:38
null
Budapest 20220615 Vegyes 2022 színésznõ Fotó Dömötör Csaba Nemzeti Sport Szász Júlia Fotó: Dömötör Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint ismert, péntek este két színész, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó szenvedett súlyos balesetet a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia című előadása közben. Mindkettejüket súlyos sérülésekkel szállították a Semmelweis Klinika Traumatológiai Klinikájára, ahol megműtötték őket.

A Nemzeti Színház Facebook-oldalán most azt közölte, hogy Szász Júliát hazaengedték.

A nap legörömtelibb híre számunkra: Szász Júliát ma hazaengedték a kórházból

– írják.


Az intézmény vezérigazgatója, Vidnyánszky Attila az eset kapcsán benyújtotta a lemondását, vele készített exkluzív interjúnkban többek között azt mondta el, hogy még a héten visszaépítik a Nemzeti Színházban a nagyszínpadra a Rómeó és Júlia díszletét, hogy a vizsgálatok számára modellezzék, mi mehetett félre a tragikus estén, a két színész balesetét megelőzően. A színház saját vizsgálata a rendőrségi nyomozással párhuzamosan folyik majd, hogy utána tudjanak járni, mi miatt nem sikerült az a mozdulatsor, amit a két megsérült színész előtte már legalább százszor megcsinált több tucat sikeres előadáson.

Borítókép: Szász Júlia (Fotó: Dömötör Csaba/Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.