Szűcs Nelli: Az egész színház kiáll a megsérült színészek és az igazgató mellett is

A felkavaró színházi baleset és Vidnyánszky Attila lemondásának híre természetesen a Nemzeti Színház kollektíváját is megdöbbentette. A társulat jeles tagja kollégái nevében is nyilatkozva kijelentette: a sérült színészek éppen úgy számíthatnak rájuk, mint ahogy kiállnak a főigazgató mellett.

Forrás: Mandiner2023. 11. 13. 20:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szűcs Nelli úgy fogalmazott: „Ott állunk a megsérült kollégák mellett, és az egész színház kiáll az igazgató, Vidnyánszky Attila mellett is”.
A ma reggeli rendkívüli társulati ülés után nyilatkozott Szűcs Nelli a Mandinernek, aki elmondta, hogy Vidnyánszky Attila a társulati ülésen az orvosok szavait idézte a kollégáknak: 

Adjunk hálát, hogy a Jóisten velünk volt, a színházzal, hogy nem történt nagyobb baj. Mert történhetett volna. 

 

A színház egy veszélyes üzem, soha nem tudjuk, mikor hol leselkedik ránk a baj, független attól, hogy ki vezeti a színházat. Mert az ördög nem alszik, nem vagyunk bebiztosítva, az élet sem egy biztonságos játék

 – fogalmazott Szűcs Nelli. 
– Össze kell tenni a kezünket, és hálát kell adni a Jóistennek, hogy nem lett még nagyobb baj. Az egész színház ott áll a megsérült színészek, Szász Juli és Horváth Lajos Ottó mellett, felajánlottuk segítségünket, s a társulat ugyanúgy kiáll az igazgató, Vidnyánszky Attila mellett is – zárta nyilatkozatát a Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művész.

Borítókép: Szűcs Nelli a társulat véleményét mondta el (Fotó: Eöri Szabó Zsolt / Nemzeti Színház)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.