A Kozma Orsi Quartet lép fel a Várkert Bazárban

A Várkert Bazárban ad koncertet jövő hét csütörtökön a Kozma Orsi Quartet. A dzsesszformáció a Várkert Akusztik sorozatban mutatja be Találkozások újra című műsorát, ahol tavaszra hangoló örömzenével várja az érdeklődőket.

Forrás: Várkert Bazár2024. 02. 16. 9:00
Kozma Orsi
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kozma Orsit először a Jazz+Az, később a Cotton Club Singers tagjaként ismerte meg a nagyközönség. Az esten az énekesnő a,zenei pályájának fontosabb állomásait, nagy zenei találkozásait veszi sorra zenésztársaival, Cseke Gábor billentyűssel, Hárs Viktor bőgőssel és Pusztai Csaba dobossal.

Kozma Orsi
A Kozma Orsi Quartet műsora a Várkert Bazárban. Forrás: Facebook

 

A Kozma Orsi Quartet műsora

A quartett újragondolva adja majd elő az énekesnő izgalmas popdalait, de szemezgetnek swingklasszikusokból is, megidézve a Cotton Club Singers-es időket.

Emellett Dés László és Novák Péter szerzeményei is hallhatók majd, de a nagy sikerű Streisand-fellépés egy-egy dala is felcsendül.

A Várkert Akusztik exkluzív koncertjein népszerű zenészek lépnek ki a megszokott felállásukból vagy éppen feltörekvő fiatal zenekarok lépnek fel, hogy hangszereikre koncentrálva hozzák közelebb zenéjüket a közönséghez. 

 

Borítókép: Kozma Orsi énekel (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.