Új elnököt választott a Vidéki Színházigazgatók Egyesülete

Kirják Róbert váltja Oberfrank Pált a poszton.

Forrás: Szon.hu2024. 02. 01. 10:30
DSC_5941
20230616 Nyíregyháza A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház évadzáró társulati ülése. Fotó: Pusztai Sándor PS Kelet-Magyarország Képen: Kirják Róbert, a Móricz Zsigmond Színház igazgatója Fotó: Pusztai Sándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budapesten, a Nemzeti Színházban tartotta meg tisztújító közgyűlését a Vidéki Színházigazgatók Egyesülete január 29-én. A közgyűlésen tizenhét igen és egy tartózkodás mellett Kirják Róbertet, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház igazgatóját választották meg a Vidéki Színházigazgatók Egyesületének elnökévé, aki a leköszönő Oberfrank Pál helyét veszi át – számolt be róla a Szon.hu

Az egyesület két alelnöke Barnák László, a Szegedi Nemzeti Színház főigazgatója és Barabás Botond, a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója lett.

Az új elnökség mandátuma három évre szól.

Borítókép: Kirják Róbert, a Móricz Zsigmond Színház igazgatója a színház évadzáró társulati ülésén 2023. június 16-án (Fotó: Kelet-Magyarország/Pusztai Sándor)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.