Műteni kellett a Scorpions énekesét, lemondták a koncertet

Klaus Meine műtétje miatt kellett lemondani a Scorpions mexikói nagykoncertjét, mindezt maga az énekes jelentette be a Facebookon.

2024. 03. 08. 19:54
Meine, Klaus
Budapest, 2019. november 18. Klaus Meine énekes a német Scorpions együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. november 18-án. MTI/Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tervek szerint az idei, Live At First Tour elnevezésű turnéját Mexikóban kezdte volna meg a Scorpions, március 16-án. A mexikóvárosi koncertet azonban törölték, mivel az énekes, Klaus Meine egy komplex gerincműtéten esett át, és a rehabilitációja a vártnál lassabban zajlik.

 

„Kedves mexikói rajongók! Tudván, hogy a legfanatikusabb rajongóink közül többen is Mexikóban élnek, nehéz szívvel tudatom veletek: nem fog fellépni a Scorpions a Vive Latino Fesztiválon 2024. március 16-án Mexikóvárosban. A lemondás oka, hogy nemrégiben komplex hátműtéten estem át. Az orvosaim azt remélték, hogy időre felépülök a koncertig. A rehabilitációval ugyan jól haladok, de sajnos még nem gyógyultam meg teljesen. Az orvosi stáb úgy látja, hogy a 12 órás repülés és a több mint 2000 méteres tengerszint feletti magasság miatt nem lennék elég jó állapotban ahhoz, hogy elutazzak és olyan előadást nyújtsak, amelyet megérdemelnétek. Sajnálom, hogy ezzel kellemetlenséget okozok minden hűséges mexikói rajongónknak és a nagyszerű promóterünknek. Remélem megértitek. Szeretettel Klaus” – írta a 75 esztendős rockzenész a mexikói rajongóknak. Az üzenet a zenekar hivatalos Facebook-oldalán jelent meg.

 

A Scorpions turnéjának eddig bejelentett koncertkörútja így áprilistól szeptemberig tart, javarészt Európában fognak fellépni. Mint arról korábban beszámoltunk, a korábbi dobosát, James Kottaket gyászoló rockbanda ezúttal is útba ejti Magyarországot, június 29-én lépnek fel a Papp László Sportarénában.

 

Borítókép: Klaus Meine énekes a német Scorpions együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. november 18-án (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.