Most megtudjuk, milyen a S.E.R.E.G.

Egész életemben hős akartam lenni – árulta el Csórics Balázs, akitől a S.E.R.E.G. című katonai sorozat most megjelent hivatalos trailerében már ízelítőt kapunk abból, hogy vajon kicsoda Győrbíró Zsolt alezredes, a hatrészes sorozat főhőse. – A hősnek van elég bátorsága, hogy szembe merjen nézni azzal, amivel szembe kell nézni, meg merje tenni azokat a dolgokat, amelyeket meg kell tenni, és alá merjen merülni olyan mélységekbe, ahová alá kell merülni azért, hogy jóvá tudja tenni, amit jóvá kell tenni – sorolta a színész. – Szerintem Győrbíró Zsolt ilyen, és én nagyon igyekeztem, hogy méltó legyek hozzá – jelentette ki Csórics Balázs.

2024. 06. 14. 17:32
S.E.R.E.G.
Veszprémben mutatták be a sorozat hivatalos előzetesét. Forrás: Megafilm Service
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Mozgókép Fesztiválon mutatták be a S.E.R.E.G című filmsorozat hivatalos előzetesét, amelyből kiderül, hogy egy újabb veszélyes bevetésre készül az iraki háborús missziót megjárt katona és csapata. A tét nagy, de ezt a feladatot csakis a legjobbak tudják végrehajtani. 

S.E.R.E.G.
Győrbíró Zsolt alezredest Csórics Balázs alakítja Forrás: Megafilm Service

Megafilm Service hat részből álló katonai sorozata – amely a Magyar Nemzeti Filmintézet támogatásával, a TV2 koprodukciójában készült, és amelyben a Magyar Honvédség is közreműködött – folyamatosan izgalmakat sejtető, akciódús epizódokat ígér.  A történet ősszel lesz látható a TV2-n. 

A sorozat főszereplőjét – Győrbíró Zsoltot – Csórics Balázs alakítja. Riválisa, egykori parancsnoka Kamarás Iván. Zsolt fia, Marci szerepében Séra Dánielt, Zsolt felesége, Petra szerepében pedig Balla Esztert láthatjuk. A sorozatban olyan további ismert színészek is szerepet kapnak többek között, mint Krisztik Csaba, Pál András, Jászberényi Gábor, Orosz Ákos, Hajmási Dávid, Hajdu Tamás Miklós, Takátsy Péter, Dér Zsolt, Bán Bálint, Gál Réka Ágota, Kövesi Zsombor, Dankó István, Kakasy Dóra, Takács Zalán, Katona Péter Dániel, Györgyi Anna, Márfi Márk és 

visszatér a képernyőre az első magyar honvédségi sorozat, az Angyalbőrben főszereplője, Mészáros Zoltán is – aki 23 évvel később már nem Urbán András honvédként, hanem vezérkari tábornokként tűnik fel.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.