Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Magyar előadó lett a Spotify EQUAL nagykövete + klippremier

Cseri Hanna, azaz cserihanna ma érkezik egy új dallal, mely az általunk sokszor kiszínezett történetekről szól. Nem elég azonban, hogy egyedüli női dalszerzőként idén májusban elvihette az Artisjus-díjat, a mai naptól az év hátralévő részéig ő a Spotify EQUAL egyetlen magyar nagykövete.

Forrás: Magneoton2024. 07. 04. 9:30
Cserihanna
Cserihanna új dallal jelentkezik, és nagy bejelentéssel. Fotó: Kovács Kinga
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Cseri Hanna, vagyis cserihanna neve ismerős lehet – a májusi Artisjus-díjátadón a szakma is elismerte énekesi-dalszerzői tevékenységét. Az „ember NEM élhet törött lábbal” – ezzel a címmel debütál a humorban és dalszerzői leleményességben fekete öves alt-pop énekesnő ma, azaz július 4-én 17 órakor először YouTube-on majd péntek éjféltől a digitális megosztókon, mely Hanna első felvétele lesz a Spotify kampányának újdonsült nagyköveteként.

cserihanna
Cserihanna új dallal érkezik, ez az első felvétele a Spotify nagyköveteként. Fotó: Magneoton

Sikeres magyar dalszerzőnő 

Az USC Annenberg 2024-es átfogó tanulmánya szerint 

jelenleg az audiopiac 35 százaléka áll női előadóból, 19,5 százaléka mindössze a női dalszerző, és igen csekély, 6,5 százaléka a női producer.

Így a Spotify tisztában van vele, hogy töretlenül folytatnia kell globális szintű kezdeményezését, mely 2021-ben indult útnak. Azóta 183+ piacon több mint 400 nagykövetet állított reflektorfénybe a szervezet. A program követi a magyar előadókat is, így került fel a radarjukra cserihanna.

Szeretnénk felerősíteni a nők hangját, akik világszerte hullámokat vernek. Mivel Te országunk egyik legizgalmasabb és legbefolyásosabb hangja vagy, örömmel hívunk meg, hogy legyél az EQUAL Magyarország 2024 második félévének nagykövete

– ez áll a Spotify Magyarország személyes meghívólevelében. 

Cserihanna
Cserihanna lesz a Spotify Equal egyetlen magyar nagykövete a következő félévben. Fotó: Kovács Kinga

Ezzel cserihanna képe a Spotify EQUAL Magyarország lejátszási lista borítóján szerepel az év végéig, és számos más extrát tartogat majd még neki a platform.  

Az „ember NEM élhet törött lábbal” címmel érkező újdonságban Hanna azt a jelenséget járja körül, mely során egy szórakoztató sztori érdekében olykor hajlamosak vagyunk költői túlzásokba esni, és az alkotó maga is előadóként és bábszínházi rendezőként felteszi a nagy kérdést magának, vajon feláldozható-e a történet igazsága a szórakoztatás oltárán.

A klippremier itt követhető, a videó délután ötkor válik aktívvá:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.