Leállt a motor, kényszerleszállást hajtott végre Jennifer Lawrence gépe

Ép bőrrel úszta meg a balesetet az Oscar-díjas színésznő.

MN
2017. 06. 12. 11:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kényszerleszállást hajtott végre a hétvégén a New York állambeli Buffalo repülőterén Jennifer Lawrence Oscar-díjas színésznő magángépe, a sztár sértetlenül megúszta a vészhelyzetet – írja az MTI.

A magángép szombaton Louisville-ből, Lawrence szülővárosából szállt fel, ahol a filmsztár a családját látogatta meg. A repülő egyik motorja mintegy tíz kilométeres magasságban mondta fel a szolgálatot, és a kényszerleszállás közben a másik motor is leállt. A pilóta azonban a motorok nélkül is biztonságosan landolt a buffalói repülőtéren. A leszálló gépet mentők és tűzoltók fogadták.

A Deadline.com szerint 26 esztendős Lawrence éppen a Fox kémthrillerjét, a Red Sparrow (Vörös veréb) című filmet forgatja, amelyet névrokona, Frances Lawrence rendez, akivel korábban Az éhezők viadalán dolgozott együtt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.