Összesett Chris Rea a színpadon

Stabil az állapota.

MN
2017. 12. 10. 14:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Továbbra is kórházban kezelik, de stabil az állapota Chris Reának. A zenész egy koncerten esett össze, majd kórházba szállították – írja a brit The Telegraph.

A közönség egyik tagja, Darren Fewins szerint a 66 éves Rea nagyjából 45 perce lehetett a színpadon, amikor hanyatt esett. Próbált ugyan a mikrofonállványba kapaszkodni, pár lépést hátrált, de mivel nem volt senki a közelébe, eldőlt, mint egy zsák.  „Soha ennyire jól nem játszott még a színpadon” – tette hozzá a rajongó.

A 66 éves Rea tavaly stroke-ot kapott, idén szeptemberben mégis kiadott egy albumot, októberben pedig turnéra indult, amely Budapestet is érintette. 2001-ben hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak nála, ezért eltávolították a hasnyálmirigyét.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.