Díjat nyert a Sziget az év legjobb zenei felhozataláért

Olyan versenyrtársakat előzött meg, mint például a Glastonbury, a Roskilde vagy a Lollapalooza.

MTI
2018. 01. 18. 5:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az European Festival Awardson a Sziget az elmúlt években többször és több kategóriában is megkapta a legjobbnak járó díjat. Így kétszer volt már Európa legjobb nagyfesztiválja, nyert már a legjobb zenei felhozatalért járó, valamint volt a fellépők kedvenc fesztiválja, tavaly pedig a év életműdíját is átvehették, amit a Sziget korábban tragikus autóbalesetben elhunyt munkatársa, Dan Panaitescu posztumusz kapott meg.

A mostanio gálán a zenei felhozatalért kapott elismeréssel a magyar fesztivál olyan versenytársakat előzött meg, mint például a Glastonbury, a Roskilde vagy a Lollapalooza.

A kategória 10 legjobb fesztiváljának listáját szakemberek állították össze, ezután közönségszavazással dőlt el a végeredmény. A díj átadásakor hangsúlyozták, hogy a megmérettetésben nemcsak a headlinerek számítanak, hanem a teljes program – áll a Sziget sajtóiroda közleményében.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.