Átverés: visszakapta Tibi atyát egymillió követője

Csütörtök délután új bejegyzés jelent meg Tibi atya oldalán.

MN
2017. 06. 15. 13:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyászjelentésnek is beillő hírt közölt ma a Facebookon a Tibi atya profillal szoros kapcsolatban álló, kocsmaként üzemelő Humbák Művek: csütörtök reggel eltűnt a közösségi oldalról a fiktív és iszákos pap profilja, amelyet több mint 1,3 millióan követtek, néztek szinte napi szinten. A hozzászólók a feljelentéstől kezdve a TEK látogatásán keresztül egészen a kormányzati pénzcsapok megvonásáig sorolták fel az eltűnés okait.

Csütörtök délután új bejegyzés jelent meg Tibi atya oldalán, amiben töredelmesen bevallja, hogy csupán egy átverés történt, és ő maga függesztette fel a Facebook-profilját: „Azért függesztettem fel saját kezűleg az oldalamat, mert ki akartam próbálni, milyen érzés honatyáink kommunikációs paneljait csattogtatni, miközben az egész média az általam generált hazugság miatt, valójában egy teljesen jelentéktelen üggyel foglalkozik. Ezeket a szarokat hazudtam mindenkinek. Ismerősek valahonnan?

»Dolgozunk az ügyön, igyekszünk minél hamarabb tájékoztatást adni.«

»Nem szeretnénk elhamarkodott találgatásokba bocsátkozni, egyelőre a legjobb, amit tehetünk, hogy várunk.«

»Egyelőre nem tudjuk mi áll a dolog hátterében. Mindnyájunk közös érdeke, hogy mihamarabb kiderüljön az igazság.«”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.