Újabb sportlapot szerzett meg Mészáros Lőrinc

Ezentúl a Mediaworks gondozásában jelenik meg a FourFourTwo futballmagazin.

MN
2017. 06. 29. 10:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A FourFourTwo futballmagazin magyar kiadása a mostani lapszámtól új kiadó, a Mediaworks gondozásában jelenik meg, miután megállapodás született a kiadói jogokról a Haymarket Media Group brit vállalattal – közölte a Mediaworks másik sportújságja, a Nemzeti Sport.

A magazin eddigi hazai kiadójával a zökkenőmentes átálláshoz együttműködési szerződést kötött a Mediaworks Hungary Zrt. „A világ labdarúgásában meghatározó FFT-brand mögött – jóllehet a magazint és a megújulás előtt álló FourFourTwo.hu honlapot az eddigi stáb készíti továbbra is – Magyarországon mostantól a Mediaworks értékesítői és terjesztői csapata, illetve a Nemzeti Sport, az NSO, a Képes Sport, a Népsport és a Sport & Style címmel fémjelzett teljes sportüzletága is ott áll” – teszi hozzá a lap.

A FourFourTwo a világ egyik legnépszerűbb focis magazinja, magyarul 2010 óta jelenik meg, az impresszumban már végre is hajtották a változtatást – szúrta ki a 24.hu. Az FFT korábban Felcsúton készült a Puskás Akadémia címére bejegyezve, a főszerkesztő Szöllősi György volt, aki most a Nemzeti Sportot vezeti.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.