Újabb három ember távozik a TV2 Tények műsorától

Tuka Nikoletta társ-, illetve felelős szerkesztő is elbúcsúzik a műsortól.

MN
2017. 08. 08. 13:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Távozik Tuka Nikoletta, a TV2 Tények című műsorának társ-, illetve felelős szerkesztője – tudta meg a 24.hu. A portál azt írja, Tuka Nikolettán kívül két másik ember – egy régebb óta ott dolgozó riporter nő és egy gyakornok – is elbúcsúzik a műsortól.

A 24.hu megkereste az ügyben Tuka Nikolettát, aki nem akart nyilatkozni, azonban nem cáfolta az értesülést, hogy megszűnik a munkaviszonya a cégnél. Fürst-Borsos Ádám, a TV2 hírigazgatóságának kommunikációs menedzsere annyit mondott, „a Tények szerkesztőségének létszáma a működésnek megfelelő, és folyamatosan bővül”.

Tuka Nikoletta a diplomáját a BME műszaki menedzser szakán szerezte, és a médiavállalat utánpótlás-nevelőjén, a TV2 Akadémián keresztül került be a csatornához. Először az Áll az alkunál szerezhetett tévés tapasztalatot, majd az Ezek megőrültek! című show-műsornál segédkezett a szereplők koordinálásában. Ezután a Tényeknél szerzett gyakorlatot, majd a Mokka című reggeli műsorba került át. Az Ezek megőrültek! második szériájában segédszerkesztőként dolgozott, majd az Aktívnál dolgozott közel két éven át. Ezt követően került vissza a Tényekhez.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.