Andy Vajna bizalmasa is tör előre a rádiópiacon

Kovács Andrea a filmügyi kormánybiztos kaszinócégeinek vezetésében is felbukkan.

MN
2017. 09. 20. 11:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedden jegyezték be a Vajna-érdekkör újabb rádiócégét, a Radio Investment Kft.-t, ám ezúttal nem maga a filmügyi kormánybiztos vagy valamelyik vállalkozása áll a cég mögött tulajdonosként, hanem Kovács Andrea, aki az ügyvezető is egyben – írja a Hvg.hu.

A portál megjegyzi, Kovács Andrea az AV Investments Befektetési Kft. egyik vezetője is, amely Vajnáé és az ő Cinergi Pictures Entertainment Inc. nevű Las Vegas-i cégéé. Hogy Kovács Andrea bizalmi ember, az is jelzi, hogy Vajna kaszinócégeinek vezetésében is felbukkan.

Miután Andy Vajna megszerezte a TV2-t, megállíthatatlanul tör előre a rádiópiacon.

Az Avalue nevű kft.-je pedig a Lapcom kiadóházat szerezte meg, benne a Bors bulvárlappal és a Kisalföld és a Délmagyarország megyei napilapokkal. A Mészáros Lőrinc-féle MKB hitelei segítségével végrehajtott terjeszkedés az egyik legnagyobb médiatulajdonossá tette Vajnát – írja a Hvg.hu.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.