Demcsák Zsuzsa nem bonyolódik további magyarázkodásba

Egyelőre nem tudni, hogy maradhat-e az ATV-nél a műsorvezető a botrányos interjú után.

MN
2017. 09. 19. 18:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsa továbbra sem kívánja megváltoztatni korábbi álláspontját az elhíresült Szanyi-interjún látható viselkedése miatt, lapunknak nem kívánta kommentálni a róla szóló híreket. Az ATV műsorvezetőjét azért kerestük, mert mint ismert, a csatorna múlt csütörtöki Start című műsorában zajlott szürreális beszélgetést követően több cikk is megjelent arról, hogy a műsorvezető furcsa állapotát a túlzott alkoholfogyasztás okozhatta. Az ominózus adásban sokszor bakizott, furcsa kérdéseket tett föl interjúalanyainak, többek között Szanyi Tibor szocialista politikusnak. Akkor és a mostani bejegyzésben is azzal magyarázta a hibákat, hogy évek óta alig pihen, az adás előtt pedig alig két órát aludt.

A műsorvezető Facebook-oldalán egyébként kap hideget, meleget is, a közel ötszáz komment között vannak olyanok, melyek támogatásukról biztosítják Demcsák Zsuzsát, mások épp ellenkezőleg, azt fejtegetik, hogy a korábbi interjúi sem voltak rendben. A nézők szerint ugyanis a kelleténél jobban belevitte a magánéletét a szakmai beszélgetésekbe, és most is csak gyengén magyarázkodik.

A csatorna egyébként azonnal letiltotta őt, belső vizsgálat indult, hogy kiderüljön, mi is történt Demcsákkal. Az ATV vezérigazgatója, Németh Szilárd ma megtörte a csöndet. – Az ügy óriási port kavart, semmiképpen nem hunyhatunk szemet. Zsuzsával kedd délután, legkésőbb szerdán fogok leülni, a vizsgálat tart, és addig továbbra sem kerülhet adásba – mondta a Hvg.hu-nak kedd reggel Németh Szilárd, miután hétfőn este hazatért külföldről. Belső forrásaik szerint egyébként szinte lehetetlennek tartják, hogy vissza tudjon térni a nemrég igazolt tévés, mert állítólag tagadja, hogy probléma lenne a munkájával, ráadásul teljesen elmérgesedett a viszonya a szerkesztőséggel.

Demcsák Zsuzsa az esetről a Borsnak azt mondta, az utóbbi időben sajnos nem alszik túl jól. „Ha valaki keveset alszik, akkor elfárad, és ez akarva-akaratlanul is látszik rajta. Egy nyelvbotlás nem azt jelenti, hogy ne kapnák a nézők továbbra is azt a szakmaiságot, amit megszoktak tőlem” – fogalmazott a műsorvezető.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.