Felfüggesztette az ATV a zaklatással vádolt Havas Henriket

Addig nem kerülhet újra képernyőre, amíg ki nem vizsgálják a valóságshow-szereplők vádjait.

MN
2017. 12. 11. 10:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vizsgálatot indít az ATV a Havas Henrikkel szemben felmerült zaklatási vádak miatt, annak lezárásáig a műsorvezető nem kerülhet képernyőre – közölte a csatorna, amely későbbre ígért tájékoztatást a vizsgálat menetéről. 

Havast két korábbi valóságshow-szereplő, Baukó Éva és Molnár Anikó vádolta meg azzal, hogy szexuálisan zaklatta őket. Havas tagadta a vádakat, és a múlt héten még az ATV sem tartotta szükségesnek, hogy levegye a képernyőről a műsorvezetőt vagy vizsgálódjon az ügyben.

Figyelemre érdemes továbbá, hogy a botrány a kormányközeli TV2-n robbant éppen Havas új, Vona Gábor Jobbik-elnökről szóló könyve bemutatójának idején. Ráadásul az egyik állítólagos áldozatot, Baukó Évát jól ismerő, vele korábban együtt szereplő Nagy Alekosz azt állította, hogy a megvádolást előre megtervezhették, a Tények extra vonatkozó adását még azelőtt felvették, hogy Baukó megnevezte volna zaklatóját. Nagy minderről a Friss24 újságírójának már az ominózus adás előtt beszámolt, és erre állítólag bizonyíték is van.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.