A Star Wars-univerzum lesz a legnagyobb húzónév a hamarosan induló Disney+-on

A rohamosan terjeszkedő cég 2025 végére már globálisan 230-260 millió előfizetőre számít.

Forrás: Hwsw.hu2022. 06. 09. 7:37
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2019-ben elrajtolt Disney+ a SVOD-piac egyik legfiatalabb szereplője, ami idén nyáron jelentős területi bővítést tervez, június 14-én többek közt Magyarországon is elrajtol a közép-kelet európai régió másik 13 országa mellett – olvasható a Hwsw.hu-n.

Hazánkban a szolgáltatás indulásakor több mint 900 film, 800 sorozat és 150 exkluzív, saját gyártású tartalom lesz hozzáférhető az előfizetők számára

– jelentette be a Disney keddi sajtótájékoztatóján. Kakhaber Abashidze, a The Walt Disney Company régiós vezetőjének elmondása szerint a Disney+ előfizetőinek száma két és fél év alatt 137,7 millióra nőtt május végére, 2025 végére globálisan 230-260 millió előfizetőre számítanak, amiben nagy szerepe lesz az EMEA régióban való terjeszkedésnek.

Természetesen az egyik húzótermék továbbra is a Star Wars univerzuma, ahogy a cég kiemelte: a „Boba Fett könyve” és „A mandalóri” mindkét évada azonnal hozzáférhető lesz, emellett a Disney+ lesz az otthona a teljes Skywalker-sagának, hiszen a Star Wars mind a kilenc epizódját streamelni lehet majd a szolgáltatáson. 

A platform ifjúságát a katalógus mérete is tükrözi, bár a kínálat az előfizetőszám növekedésével párhuzamosan számottevő mértékben bővült az utóbbi időben.

A szuperhősök rajongói szintén már az indulástól több mint 40 Marvel-filmhez férhetnek hozzá, ezen felül több mint 300 Disney és Pixar alkotás és a National Geographic dokumentumfilmjei közül „A Mentőakció”, a „Free Solo - Mászókötél nélkül”, „a Jeff Goldblum világa” és a „Gordon Ramsay: Új utakon”. A Disney kiemelte még a saját gyártású „Gyilkos a házban” vígjátékot, a „Pam& Tommy”, a „The Kardashians”, a „Királynők” címeket, és olyan ikonikus sorozatokat, mint „A Simpson család”, „A Grace klinika” vagy a „Feketék fehéren”.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Unsplash)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.