Telefonokat és méregdrága ruhákat válogatott, majd fizetés nélkül távozott

A harmincnyolc éves kecskeméti lakost még a bolt területén feltartóztatták, és a ruházatából elő is kerültek a kifizetetlen tárgyak.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 04. 06. 11:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kezdeményezi egy 38 éves férfi letartóztatását, aki a város különböző áruházaiból ruhaneműt, telefont tulajdonított el.
Április 5-én az egyik kecskeméti nagyáruház biztonsági őre telefonon tájékoztatta a rendőrséget arról, hogy egy férfi két mobiltelefont eltulajdonított. A tolvaj a készülékeket bevitte a próbafülkébe, és lefeszegette róluk az áruvédelmi dobozt. A 38 éves kecskeméti lakost még a bolt területén feltartóztatták, és a ruházatából elő is kerültek a kifizetetlen tárgyak.

Kiderült, hogy egy hónap alatt ez már a negyedik ilyen bűncselekménye volt a tetten ért férfinak. 

Az előző három alkalommal több ruhaneműt és szintén telefonokat vitt magával. Minden esetben hasonlóképpen járt el: eltávolította az áruvédelmi eszközt, így a biztonsági őrök csak utólag vették észre a lopást. A kamerafelvételek alapján azonban az utolsó alkalommal már felismerték, és könnyedén lebuktatták.

A nyomozók azzal is gyanúsítják a bűnelkövetőt, hogy egy belvárosi sportboltból néhány nappal ezelőtt eltulajdonított egy szabadidőruhát 36 ezer forint értékben.

A férfit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a lopások miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Az ügy vizsgálata során  feltérképezik, hogy a gyanúsított felelős lehet-e további bolti lopásokért.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.