Napi terror 02.14.

2019. 02. 14. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Az Iszlám Állam terrorszervezet jelentkezett szerdán az északkelet-nigériai Borno állam kormányzójának gépkocsikonvoja elleni merénylet elkövetőjeként.
  • Szeretne hazatérni Londonba egy fiatal brit nő, aki négy éve, még gyermekkorúként két barátnőjével Szíriába utazott, és ott csatlakozott az Iszlám Állam nevű dzsihadista terrorszervezethez.
  • Robbantásos támadás ért csütörtökön egy félkatonai gépkocsioszlopot Kasmír indiai részén. A merényletben legalább tízen meghaltak és 35-en megsebesültek – adta hírül a helyi rendőrség.

  • Alig több mint egy négyzetkilométernyi területre szorult vissza Kelet-Szíriában az Iszlám Állam nevű terrorszervezet több száz megmaradt harcosa – közölte az AFP hírügynökséggel az ellenük ádáz offenzívát folytató arab-kurd harci koalíció, a Szíriai Demokratikus Erők (SDF) egyik szóvivője.
  • Fotó: MTI/EPA/Farúk Hán

     

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.